Aktuális

Ifjúsági tűzoltóink sikeresen szerepeltek a Tatán megrendezett IX. Országos Ifjúsági Tűzoltó Versenyen

2018. július 11., 17:01

Idén július 6-8. között tartották meg Tatán a IX. Országos Ifjúsági és a VIII. Országos Hagyományos Tűzoltó Versenyt. A megjelenteket Kósa Lajos, és dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter nevében dr. Góra Zoltán tű. vezérörnagy köszöntötte.

Az ifjúsági tűzoltó versenyen a szabályok szerint a 10-16 éves korosztályban lány- és fiúcsapatok versenyeztek, de lehettek vegyes összetételűek is a csapatok.

Az indulók idén is két számban mérték össze tudásukat: akadálypályán és négyszáz méteres váltófutásban. A két versenyszámban elért összetett eredmény alapján került ki a győztes csapat. Városunk ifjúsági tűzoltó csapata astaféta versenyszámban 7. helyezést, a szerelési gyakorlatban 10. helyezést összesített eredmények alapján a 9. helyet szerezte meg.

Az országos versenyen részt vett csapat tagjai: Dan Mercedes, Fejes Johanna, Schwahofer Kata, Terjék Márkó, Terjék Martin, Abért Olivér, Ujhelyi Barna, Horváth-Szanyi Zóra, Pintér Milla. Felkészítők: Iszak Péterné, Horváth Gábor, Pintér Richárd csapat kísérő Simon Anett.

Az országos verseny lebonyolításában főversenyvezető: Horváth Gábor, főverseny bíró Schwahofer Károly, versenybíró Pintér Richárd, Iszak Bálint, Schwahofer Károlyné,Németh Zita az egyesület tagjai vettek részt.

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Tűzoltóság Kőszeg - Magyar